Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας διαθέτουμε τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

  • Με χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club, Discover Network, American Express). Η Ν. ΒΑΘΑΚΟΣ - Π. ΜΠΑΝΑΓΟΣ ΕΕ σε συνεργασία με την VIVA WALLET έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

  • Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Η έξτρα χρέωση της αντικαταβολής είναι 2,00 € συμπεριλαμβνομένου Φ.Π.Α. με την μεταφορική SPEEDEX.

  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό αποστέλλοντας μία φωτογραφία ή ένα αντίγραφο της απόδειξης τραπεζικής πληρωμής μέσω e-mail στο [email protected]. Η αποστολή της φωτογραφίας ή του αντίγραφου της απόδειξης αυτής, προηγείται της εκτέλεσης της παραγγελίας.

  • Παραλαβή και πληρωμή από το κατάστημα ώρες καταστημάτων και αφού πρώτα γίνει επιβεβαίωση της παραγγελιάς σας από το κατάστημά μας.

ΤΡΑΠΕΖΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αριθμός Λογαριασμού:

05800171752

IBAN:

GR2701100580000005800171752

Όνομα Δικαιούχου:

Ν ΒΑΘΑΚΟΣ - Π ΜΠΑΝΑΓΟΣ ΕΕ

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού